Gerçek büyüklük budur

Son güncelleme: 22.05.2008 09:15
  • Gerçek büyüklük budur !..

    Avrupa'da artık bir gelenek haline gelen şampiyonu alkışlama jesti, Moskova'da farklı bir şekilde yaşandı. Şampiyonlar Ligi'ni zorlu bir mücadelenin ardından kazanmayı başaran Manchester United'da futbolcular kupa töreni öncesi sevinç gösterilerini bir kenara bıraktı ve 2.'lik madalyalarını almaya giden Chelsea'yi alkışladı !..
    noimage
    Premier Lig'de 3 sene önce ManU şampiyon Chelsea'yi, 2 sene önce de Chelsea şampiyon ManU'yu sahaya çıkarken alkışlamıştı. Bu sezon da La Liga'da Barcelona ezeli rakibi şampiyon Real Madrid'i sahaya çıkarken alkışlarla karşılamıştı.

    Şampiyon olamayanın şampiyon olanı alkışladığı bu büyük jest, Şampiyonlar Ligi finalinde tersine döndü. Penaltılar sonucunda kupaya uzanan ve büyük bir sevinç yaşayan Manchester United'da futbolcular, kupa töreni öncesi sevinç gösterisini yarıda kesti. Kırmızı Şeytanlar yan yana dizilip, 2.'lik madalyalarını almaya giden Chelsea'yi alkışladı. Geçen seneki finalde de kupayı kazanan Milanlı futbolcular Liverpool'a teselli alkışı yapmıştı.
#22.05.2008 09:15 0 0 0