Malzemeler:
125 gr eritilmiş margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı yoğurt
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
aldığı kadar un
tuz şekerli vanilin

içi için:

patatesli veya peynirli poğaça içi

eritilmiş margarin,sıvıyağ,yoğurt,yumurta,kabartma tozu,tuz ve aldığı kadar un sırayla birbirine eklenerek, kulak memesi yumuşaklığında hamur yapın hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp,iç malzemeden ortasına koyarak kapatın,istediğiniz şekli verin ve orta hararetli fırında üzeri kızarana kadar pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 317
favori
like
share
HATİC€ Tarih: 23.05.2008 16:37
çok tşk eline sağlık
SU-PERISI Tarih: 22.05.2008 17:09
Çok nefis görünüyor,eline saglık.