Trabzonda Sunay Akın Rüzgarı

Son güncelleme: 23.05.2008 10:20
  • noimage
    Trabzon'da Sunay Akın rüzgarı

    Bugüne kadar çeşitli radyo ve televizyon kanallarında program hazırlayıp sunan ünlü oyuncu Sunay Akın Trabzon'da yaptığı tek kişilik gösterisi ile büyüledi.





    Trabzon'un yetiştirdiği büyük değerlerden olan ünlü oyuncu şair ve yazar Sunay Akın Trabzon'da tek kişilik bir gösteri yaptı. Trabzon Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesi'nde izleyicileri ile buluşan Akın, yıllar sonra doğum yeri olan Trabzon'da olmanın mutluluğunu yaşadı.

    1962 Trabzon doğumlu olan Sunay Akın gösterisi ile Trabzon'da tam bir fırtına gibi esti. Kahkaha dolu geceye Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu eşi Nermin Canalioğlu ve Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Murat Gökçer katıldı. Saat 20.15'de başlayan gösteriye yoğun bir katılım olurken, gerçek anlamıyla bir ayrıntı ustası olan şair Sunay Akın, gecede hem düşündürdü hem de güldürdü. 'Bir milletin gerçek değerleri hisse senetleri değil, hissi senetleridir' diyerek sanat yolculuğuna başlayan Akın, gösterisine Başkan Volkan Canalioğlu'nun en çok sevdiği eseri Tuncay Terzihanesi ile başladı.

    Kimi zaman seyircilerle girdiği ikili diyaloglarla gösterisini süsleyen şair Sunay Akın izleyicilerine gülümseme yoluyla düşünce dünyasının kapılarını açtı. Ünlü oyuncunun gösterisi izleyicilerden büyük beğeni toplarken gösteri bitiminde Akın, dakikalarca alkışlandı.


    Trabzon ilimizle ilgili anahtar kelimeler:

    trabzon
    trabzon spor
    trabzon resimleri
    trabzon bilgisayar
    trabzon otel
    trabzon oto
    trabzon tuning
    trabzon uçak
    afm trabzon
    trabzon havaalanı
    trabzon macka
    trabzon oteller
    trabzon otelleri
    trabzon oto kiralama
    trabzon turizm
    trabzon uçak bileti
    trabzon yaylaları
    weather trabzon
    ak parti trabzon
    akp trabzon
    ankara trabzon
    antalya trabzon
    bursa trabzon
    chp trabzon
    erciyes trabzon
    fener trabzon
    fenerbahce trabzon
    fenerbahçe trabzon
    fenerbahçe trabzon maçı



    Kaynak: noimage
#23.05.2008 10:20 0 0 0