KREMALI MAKARNA

Son güncelleme: 03.10.2008 21:48
  • Malzemeler:

    pastörize kremalardan yarım paket (en ufak paketlerinden)
    yarım paket makarna
    1 havuc,
    2 yesil biber,
    200g mantar,( isterseniz icine tavuk parcalari da atabilirsiniz)
    tuz, karabiber
    3-4 kaşık sıvıyağ( isteğe göre değişebilir)

    Yapılışı.

    Önce makarnayı haşlayın,
    sonra derin bir tavaya sıvıyağ koyup önce kibrit şeklinde kestiğiniz havuçları koyup kavurun
    sonra yıkayıp dogramış mantarları, sonra da biberleri ilave edin ve 5 dakika kadar karıştırarak kavurun hepsini.
    kremayı ekleyip biraz daha karıştırın(yaklaşık 2-3 dakika kadar
    arkasından makarnaları katın tavaya
    baharatlarını ilave edin.Sıcak olarak servis yapın
#26.05.2008 09:24 0 0 0
  • Emegine saglik canim
#27.05.2008 10:19 0 0 0
  • saol hemen denicem bu tarifi:D
#03.10.2008 21:48 0 0 0