MALZEMELER

1 Orta Boy Soğan
1 çay Bardağı Prinç
1 adet tavuk Göğsü
1 çay bardağı sıvı yağ
1-2 çorba kaşığı salça
1 tutam karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
1 tutam maydanoz

HAZIRLANIŞI

Soğan küp küp doğranarak sıvı yağda hafif kızartılır ve içine küp küp doğranmış tavuklar atılır ve bir süre yağda çok az karıştırıldıktan sonra üzerine 1 bardak su,salça,karabiber ve tuz ilave edilerek kaynamaya bırakılır. Yemeğimiz kaynadıktan sonra üzerine princimizi serperek demlenmeye bırakırız. Yemek demlendikten sonra üzerine ince kıyılmış maydanozumuzu serperek servis tabağına alabiriz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 347
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:28
teşekkürler paylaşım için
Nerqish Tarih: 27.05.2008 11:56
[COLOR="SlateGray"]eline saglik SU_PERISI tarifler icin tesekkurler canim