Devler Londra'ya taşınıyor

Son güncelleme: 26.05.2008 10:23
  • evler Londra'ya taşınıyor

    Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'ni Manchester United'a kaptırdıktan sonra kadroda büyük değişikliğe gitmesi beklenen Chelsea, dev rakiplerinin iştahını kabartıyor. İtalyan ve İspanyol ekipleri yıldızları kapmak için Londra'ya akın ediyor.
    noimage
    Şampiyonlar Ligi'ni kaybettikten hemen sonra Avram Grant ile yollarını ayıran ve takımda büyük değişikliklere gitmesi beklenen Chelsea'deki yıldızların nereye gideceğini belirleyecek imza bu hafta içi büyük ihtimalle Milano'da atılacak. Teknik direktörlüğe Mourinho'yu getirmesi ve bunu hafta içinde açıklaması beklenen Inter, hem Drogba için devreye girecek hem de Lampard'ı transfer etmeye çalışacak.

    HERKES MOURINHO'YU BEKLİYOR
    Portekizli teknik adamın Drogba'ya, "Bir yere imza atma. Bir aya kadar yeni bir takımla anlaşacağım"dediği İngiliz basınında yer alan iddialar arasında. Mourinho, iki yıldızın yanısıra Essien'i ve Terry'yi de de ısrarla istiyor.

    Finalin son anlarında gereksiz bir kırmızı kart görerek kupanın kaybedilmesinde önemli rol oynayan Drogba için Real Madrid ve Milan da devredeki ekipler arasında. Ancak Drogba büyük ihtimalle Mourinho'nun görev yapacağı Inter forması giyecek. Inter'in Drogba için 35 milyon euro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor. Sözleşme sorunu yaklaşık 1 yıldır devem eden Lampard'ı takımda tutmak için çok şey yapmayan Chelsea'nin Essien ve Terry'yi kesinlikle bırakmaya niyeti yok.

    LAMPARD'I KATALANLAR İSTİYOR
    Londrda'daki diğer dev ekip ise kadrosunu büyük oranda değiştirecek Barcelona. Katalan ekibi, yıllardır istediği Lampard'ı İspanya'ya getirmek için büyük uğraş veriyor. Eşinin Katalan olması nedeniyle daha önce Barca forması giyebileceğini açıklayan yıldız için yakında savaş çıkacak gibi görünüyor. Barca Drogba için de beklemede.

    REAL, CARVALHO İÇİN SIRADA
    Son yıllarda defansa sürekli takviye yapan Real Madrid'in listesindeki isim ise Ricardo Carvalho. 2004'te Chelsea'ye kaptırdığı yıldız için 30 milyon euro ödemeye hazır olan Beyaz Şimşekler, İngiltere'den en az iki oyuncuyla dönmenin hesabı içinde.

    ANELKA YİNE YOLCU
    Chelsea'nin yıldızlarına göz diken takımlar sadece İtalyan ve İspanyollar değil. Maviler'in ezeli rakiplerinden Tottenham, Anelka ve Phillips için 25 milyon euro önerdi. Berbatov'un gitmesine kesin gözüyle bakan Ramos, Bulgar yıldızın yerini Anelka ile doldurmayı düşünüyor. İki takım arasında takas da gündeme gelebilir. Anelka, yine transfer olursa bonservisine ençok para ödenen isim rekorunu biraz daha geliştirecek.

    Chelsea'den ayrılacak diğer bir isim Andry Shevchenko. Ukraynalı için Milan devrede, ancak MLS ekiplerinin de Sheva için girişimlerde bulunduğu iddialar arasında.
#26.05.2008 10:23 0 0 0