Malzemeler

* 1,5 çorba kaşığı margarin
* Tuz
* 250 gr. kuşbaşı et
* 1 kg. patates
* 1 kahve kaşığı biber
* 2 tane domates



Yapılışı

Tencereye yağı, ayıklanmış, doğranmış, yıkanmış patatesleri koyunuz.Tahta kaşıkla sık sık karıştırınız.Yarı yağlı kuşbaşı etleri tavadaki yağda iyice kızartınız.Kızaran etleri tencereye dökünüz.Tuz, biber, domates rendesi ilave edip orta sıcaklıkta pişmeye bırakınız.Ara sıra ılık su dökerek tencereyi silkeleyiniz.Yağı ile kalana dek pişiriniz.Afiyet olsun.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 374
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 09.06.2008 00:14
paylaşımın için teşekkürler Nerqish.
COCO Tarih: 07.06.2008 00:49
Tesekkür nergish.