Malzemeler

* 1.280 kilogram hünnap
* 2 kilo şeker
* biraz limon suyu

Yapılışı

1.280 kilogram hünnap için 2 kilo şeker kestiriniz. Haşladıktan sonra kabuklarını çıkarınız. Tatlı tenceresinde kestirdiğiniz şekere atıp sulanıncaya kadar yavaş yavaş kaynatınız. İndireceğiniz vakit biraz limon suyu karıştırıp soğumaya bırakınız. Ilık iken kavanoza koyup kağıtla örtüp kaldırınız.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 777
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 15:24
paylşım için thanks
BoRANN_ Tarih: 02.07.2008 09:02
paylaşım için teşekkürler
PITIR Tarih: 23.06.2008 02:05
Ya gercekten neymis bu hunnap?
pisipisi Tarih: 23.06.2008 01:37
hünnap ne bilen varmı:20:ben bilmiyorum:6:
xx12 Tarih: 22.06.2008 12:49
hi hi güzel
SU-PERISI Tarih: 28.05.2008 00:15
Eline emegine saglık.