Malzemeler

* 1.280 kilogram hünnap
* 2 kilo şeker
* biraz limon suyu

Yapılışı

1.280 kilogram hünnap için 2 kilo şeker kestiriniz. Haşladıktan sonra kabuklarını çıkarınız. Tatlı tenceresinde kestirdiğiniz şekere atıp sulanıncaya kadar yavaş yavaş kaynatınız. İndireceğiniz vakit biraz limon suyu karıştırıp soğumaya bırakınız. Ilık iken kavanoza koyup kağıtla örtüp kaldırınız.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 799
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 14:24
paylşım için thanks
BoRANN_ Tarih: 02.07.2008 08:02
paylaşım için teşekkürler
PITIR Tarih: 23.06.2008 01:05
Ya gercekten neymis bu hunnap?
pisipisi Tarih: 23.06.2008 00:37
hünnap ne bilen varmı:20:ben bilmiyorum:6:
xx12 Tarih: 22.06.2008 11:49
hi hi güzel
SU-PERISI Tarih: 27.05.2008 23:15
Eline emegine saglık.