Malzemeler

* 400 gr levrek veya kefal
* Tuz,karabiber
* 1 tutam dereotu
* 1 tutam maydanoz
* 2 çorba kaşığı zeytinyağı
* 5-6 adet limon

Yapılışı

Levreğin filetolarını çıkarın. Derisini alıp ince şeritler halinde kesin. 5-6 adet limon suyuna batırıp en az 2-3 saat bekletin.
Servis yapacağınız zaman limon suyundan çıkarıp servis tabağına alın. Zeytinayğı, tuz, karabiber, ince kıyılmış maydanoz ve dereotu ilave ederek servis yapın.
Hazırladığınız filetoları limon suyu içinde 1 hafta kadar buzdolabında muhafaza edip dilediğiniz zaman servis yapabilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1067
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 16:01
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
COCO Tarih: 01.06.2008 23:27
Eline saglik yenge hollanda da yasiyan anlar baliktan.
malduk Tarih: 01.06.2008 21:59
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER DENEMEK LAZIM
fid Tarih: 28.05.2008 22:50
eline saglikkk!
SU-PERISI Tarih: 28.05.2008 00:55
Tuzda yatırıldıgını biliyordum, limona yatırıldıgını ilk defa duyuyorum.Eline saglık Nerqish.