Malzemeler

* 6 dilim tost ekmeği
* 6 dilim salam
* 6 yumurta
* 1 paket küçük margarin (125 gr.)
* 1 şişe ketçap
* Tuz, karabiber

Yapılışı

Ekmeklerin iki tarafına yağ sürülür.
Tepsiye yerleştirilip üzerlerine salam konur, birer yumurta kırılır. Tuz, karabiber serpilir.
Kızgın fırında yumurtalar katılaşmadan pişirilir.
Ketçapla servis yapılır.

Not: Yumurtaları yağda pişirip spatülle salamlı ekmeklerin üzerine koyarak da servis yapabilirsiniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 530
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 18.08.2008 18:54
Paylaşımın için teşekkürler Nerqish.
COCO Tarih: 04.06.2008 18:48
Ellerine saglik yenge.Tesekkürler.