Malzemeler:

2 adet havuç
2 adet kereviz
1 adet patates
½ kilo yer elması
1 yemek kaşığı pirinç
1 çay bardağı zeytinyağı
1 adet kesme şeker
1 adet soğan
yeteri kadar tuz

Yapılışı:
Tencereye halka halka doğranmış soğanlar, yıkanıp ayıklanmış ve tavla zarı büyüklüğünde doğranmış havuç, iri küpler halinde kesilmiş kereviz (yaprakları ile beraber) ve yer elması konur. Üzerine yıkanıp ayıklanmış pirinç serpiştirilir, şeker ve zeytinyağ ilave edilir. Yeterince tuzda eklenerek ateşe konur. Bir çay bardağı su ilave edilip 20 dakika kadar pişirilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 522
favori
like
share
COCO Tarih: 29.05.2008 19:40
Ellerine saglik