Öncelikli olarak bu yazılım sayesinde google daha iyi indexleme işlemi yapacaktır.Aradım ama böyle açılmış bir konuya rastlamadım verildiyse özür dielrim..!

Şimdi admincp-->Plugin& Products---> Plugin Ekle diyoruz...ve aşağıdaki gibi gerekli yerleri dolduruyoruz....

Ürün = Vbulletin

Giriş Noktası (hook) = global_start

Başlık = Sitemap

Plug-in Php-Kodu
[CODE]$forumlarimX = $vbulletin->db->query_read("select * from " . TABLE_PREFIX . "forum");

while ($forumlarim = $vbulletin->db->fetch_array($forumlarimX))
{
$googlehazir .= "".$forumlarim['forumid'].", ";
}[/CODE]

Not:Siteadı Bölümünü Kendinize Göre Editleyin...!

Plugin Aktif mi? Evet

Ve kaydediyoruz....

Biçim yöneticisinden footer templatesini açıyoruz.Ve aşağıdaki kodları templatenin en altına ekliyoruz.
[CODE]


Sitemap

$googlehazir

[/CODE]

İşlem tamamdır işte görüntü...
[URL=http://imageshack.us]
[


Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 10606
favori
like
share
tripmaker Tarih: 05.03.2012 06:54
[QUOTE=E-MaSTeR;3232111]PLuqin de bunu buL


http://www.siteniz.com/forum/archive//f-".$forumlarim['forumid'].".html\

bununLa değiştir ;


http://www.siteniz.com/forum/archive//t-".$forumlarim['forumid'].".html\


Bir de böyLe dene...

site başka yerlere yönleniyor
fıratusta Tarih: 03.02.2012 14:41
Buyur Hocam [CODE]$forumlarimX = $vbulletin->db->query_read("select * from " . TABLE_PREFIX . "forum");

while ($forumlarim = $vbulletin->db->fetch_array($forumlarimX))
{
$googlehazir .= "".$forumlarim['forumid'].", ";
}[/CODE]

birde hocam pm ile attığım bu sitedeki sitemaplarda aynı işlemmi acaba nasıl ufaltmış arkadaş acaba merak ettim adresi pm ile atıyorum teşekkürler hocam :21:
Stilex Tarih: 03.02.2012 14:10
selam

sitemap bölümünde ki kodları buraya atarsanız düzenleyebilirim
fıratusta Tarih: 03.02.2012 13:16
selamlar öncelikle bir konuda bilgi alıcam bu sitemap yazı boyutunu nasıl küçültebilriz
ASUR Tarih: 18.01.2011 09:57
Ne yaparsam yapayım

[COLOR=cyan]http://www.xxxxxxxxxx.com/archive/?f-192.html

çıkıyor. Silip yeniden kurdum.Hatta diğer mesjlardaki seçenekleride denedim.Genede olmuyor.Başka bişey var mı acaba denenmesi gereken..

Çalışmadıktan sonra sitenin altında rakamların görünmesi de bir şey ifade etmese gerek.

Daha ayrıntılı açıklanırsa bu kadar sayfada sorun olmadan herkes kullanabilir. :20:
E-MaSTeR Tarih: 06.11.2010 16:08
@ BiSpA

EkLenti 4.0.7 De ÇaLı$maz.
BiSpA Tarih: 04.11.2010 15:46
bende kurdum vb 4.0.7 sürümüne ama Sitemap yazısının altında googlehazir yazıyor o kdr yardımcı olurmusunuz...
is-for-you Tarih: 01.11.2010 00:57
TAMAMDIR DOSTUM OLDU çok sağol...
CooLKadin Tarih: 25.10.2010 20:04
kaldırdım,tekrar kurdum.harfiyen uyguladım ama yok yine aynı hata..