İçindekiler (20 adet için)

* 4 adet milföy hamuru
* 1 adet yumurta sarısı
* su
* haşhaş tohumu

Hazırlanışı

1. Milföy hamurlarını oklava ile çok az açın.
2. Hamurları çubuk halinde kesin.
3. Üzerlerine çok az su ile karıştırılmış yumurta sarısını sürün.
4. Haşhaş tohumlarını serpip önceden 180 dereceye ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 712
favori
like
share
AYIŞIĞI Tarih: 02.06.2008 18:38
teşekkürler ellerinize sağlık...
SU-PERISI Tarih: 02.06.2008 18:25
Eline saglık Nerqishcigim,bende milföyü açmadan hafif bükerek bol susamlı yapıyorum oda güzel oluyor.