Kütahya yöresinin meşhur ekşi tarhanası.
İçindekiler (2 kişilik)

* 2 yemek kaşığı kızılcık tarhanası
* 1 yemek kaşığı domates salçası
* 1 adet soğan
* sıvıyağ
* su

Hazırlanışı

1. Soğanı rendeleyip, sıvıyağda salçayla beraber kavurun.
2. Üzerine tarhanayı ve suyu ekleyip koyulaşıncaya kadar pişirin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 595
favori
like
share
openplatform Tarih: 18.07.2008 17:25
GÜZELE BENZİYOR. SAOL
latmos Tarih: 06.07.2008 16:15
sağol
COCO Tarih: 14.06.2008 15:08
Tesekkürler yenge.
SU-PERISI Tarih: 02.06.2008 18:23
Kızılcık tarhanası corbasını hiç yemedim eminim güzel olur.