Kızılcık Tarhanası

Son güncelleme: 19.07.2008 20:31
  • noimage

    Kütahya yöresinin meşhur ekşi tarhanası.
    İçindekiler (2 kişilik)

    * 2 yemek kaşığı kızılcık tarhanası
    * 1 yemek kaşığı domates salçası
    * 1 adet soğan
    * sıvıyağ
    * su

    Hazırlanışı

    1. Soğanı rendeleyip, sıvıyağda salçayla beraber kavurun.
    2. Üzerine tarhanayı ve suyu ekleyip koyulaşıncaya kadar pişirin.
#02.06.2008 09:35 0 0 0
  • Kızılcık tarhanası corbasını hiç yemedim eminim güzel olur.
#02.06.2008 17:23 0 0 0
  • Tesekkürler yenge.
#14.06.2008 14:08 0 0 0
  • sağol ;)
#06.07.2008 15:15 0 0 0
  • GÜZELE BENZİYOR. SAOL
#18.07.2008 16:25 0 0 0
  • yazık yaaaa.
#19.07.2008 20:31 0 0 0