İçindekiler



4 adet limon
1 çay bardağı bal

1 cm taze zencefil
6 yaprak nane
1 litre su

Hazırlanışı



Limon kabuklarını sebze soyacağı ile beyazlarına çok girmeden soyun.
Balı, soyulmuş zencefili, nane yapraklarını ve limon kabuklarını mutfak robotuna atıp iyice parçalayın.
Limonların suyunu sıkıp ballı karışıma ilave edin.
Bal limon suyunda eriyene kadar karıştırın.
Üzerine suyu ekleyip karıştırın ve bir tülbentle süzün.
Hastaysanız ılık ılık, değilseniz soğuk buzla ama her ikisinde de bol nane yapraklı için.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 771
favori
like
share
nuri deniz Tarih: 02.05.2010 22:02
Emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkür ederim...
by_cyber Tarih: 07.07.2008 14:24
paylaşım için çok thanks....
SU-PERISI Tarih: 03.06.2008 12:55
Yazın çok güzel olur,eline saglık.