İçindekiler

* 1 su bardağı arpa şehriye
* 1,5 yemek kaşığı tereyağ
* 1 yemek kaşığı sıvı yağ
* tuz
* Kaynar su

Hazırlanışı

1. Arpa şehriyeler yağda rengi dönene kadar iyice kavrulur.
2. Üzerini 1 cm geceçek kadar kaynar su ve tuz eklenip kapağı kapalı olarak suyu çektirilir.
3. Suyunu çeken pilavın altı kapatılıp, karıştırılır.
4. 1/2 su bardağı kaynar su pilava katılıp kapağı kapalı şekilde 15 dakika demlendirilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 547
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 02.06.2008 20:43
Bende yapıyorum çok nefis oluyor.
Grace Tarih: 02.06.2008 10:45
etlerin yanına süper gidiyor ben yapıyorum teşekkürler Nergish