Malzemeler

* 300 gram dana nuar
* 1 kahve fincanı kuş üzümü
* 1 kahve fincanı dolmalık fıstık
* 1 kahve fincanı süt
* 1 yemek kaşığı wochestershire sos
* 1 yemek kaşığı tereyağ
* 1 yemek kaşığı zeytinyağı
* 1 adet arpacık soğan
* 1 diş sarımsak
* 2 adet Defne Yaprağı
* Kekik
* karabiber
* Fırın torbası

Hazırlanışı

1. Dana nuar zeytinyağı, süt, wochestershire sos, karabiber taneleri, defne yaprakları ve kekikle en az 3 saat marine edilir.
2. Et marine sosu ile beraber fırın torbasına konulur.
3. Torbanın içine kuş üzümü, fıstık, sarımsak, arpacık soğan ve tereyağı konulduktan sonra ağızı bağlanır.
4. Önceden 175 dereceye ısıtılmış fırında bir saatten biraz fazla pişirilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 421
favori
like
share
NaZ Tarih: 06.06.2008 15:23
ellerine saglik abla
SU-PERISI Tarih: 06.06.2008 15:14
Üzümlüsünü hiç denemedim,ellerine saglık Nerqishcigim.