Selim'den çok şey bekliyorum

Son güncelleme: 06.06.2008 14:41
  • "Selim'den çok şey bekliyorum"

    Bundesliga'ya yükselerek çok önemli bir başarıya imza atan Hoffenheim'in teknik direktörü Ralf Rangick, Selim Teber'den gelecek sezon çok şey beklediklerini söyledi.
    noimage
    Rangnick, Kicker dergisine yaptığı açıklamada, Selim Teber'in sakatlanana kadar ilk 11'de yer verdiği bir oyuncu olduğunu belirterek, "Hazırlık süresi içinde tekrar aynı duruma gelmesini umuyorum. Ondan yeni sezonda çok şey bekliyoruz" dedi. TSG 1899 Hoffenheim takımına geldiğinde 2. lig için sözleşme yapan, ancak Bundesliga için sözleşmesi bulunmayan Selim'in Bundesliga için de geçerli olacak yeni bir sözleşme yapma hazırlığında olduğu ifade edildi.

    Selim, yeni sözleşme konusunda bir sorun bulunmadığını, hafta sonuna kadar sözleşmenin imzalanacağını kaydetti. Denizlispor, 1. FC Kaiserslautern ve Austria Salzburg takımlarında da forma giyen Selim, Hoffenheim'da başarılı olamak için çok çalıştığını ifade etti. TSG 1899 Hoffenheim'in kaptanlığını da yapan Selim, sezon ortasında sakatlanması konusunda da yanlış bir hırsla ikili mücadeleleye girdiğini, ancak bunun kendisinin futbol oynama tarzı olduğunu belirtti.
#06.06.2008 14:41 0 0 0