Lezzetli bir börek denemesi.


İçindekiler (4 dilim)



3 adet patlıcan
200 ml krema
1 adet yumurta
50 gram kaşar peynir
1 adet yufka
tuz


Hazırlanışı



Patlıcanlar közlenip püre haline getirilir.
Yufka 24 çapında bir tepsiye döşenir. Kenarlarındaki fazlalıklar koparılıp tabana yerleştirilip, dibi kalınlaştırılır.
Yumurta ve krema çırpılıp püre halindeki patlıcan ve kaşar peynir ile karıştırılır.
Tuz eklenir.
Karışım tepsiye dökülür.
Önceden 180 dereceye ısıtılmış fırında üstü kızarana kadar pişirilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 357
favori
like
share
AYIŞIĞI Tarih: 11.06.2008 13:53
ellerine sağlık mutlaka deneyeceğim..
SU-PERISI Tarih: 09.06.2008 00:11
Tarif için teşekkürler.