İçindekiler (2 kişilik)

* 3 dilim biftek
* 2 su bardağı garnitür
* 1 su bardağı dilimlenmiş mantar
* 8-10 adet arpacık soğan
* 1 yemek kaşığı domates salçası
* sıvı yağ
* tuz
* su

Hazırlanışı

1. Biftekler şeritler halinde dilimlenir.
2. Dilimlenen biftekler ve soğanlar sıvı yağda yüksek ateşte kavrulur.
3. Salça ilave edilip karıştırılır.
4. Mantar ve garnitür karışımı eklenir.
5. Üstünü geçmeyecek kadar su ve tuz ilave edilir.
6. 10-15 dakika pişirilip servis edilir.

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 574
favori
like
share
nalus Tarih: 11.11.2008 23:58
[COLOR="Pink"]Görüntü mükemmel, ellerinize sağlık.
Yabangülüm Tarih: 01.07.2008 16:17
Emeklerine sağlık teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 27.06.2008 01:02
Tarifin için teşekkürler,eline emegine saglık.
COCO Tarih: 19.06.2008 22:27
Abin tesekkür eder.