Annesini kesen Başak Aydıntuğ'a şok talep!

Son güncelleme: 09.06.2008 17:21
  • Annesini kesen Başak Aydıntuğ'a ŞOK TALEP!..
    Annesini öldürmekle suçlanan Başak'ın anneannesi mahkemeye dilekçe verdi. Baba ise kızını kurtarmak için iki avukatla anlaştı..
    09 Haziran 2008 "habervitrini"
    Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İmmünoloji-Romatoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşe Olcay Tiryaki'nin hukuk fakültesi öğrencisi kızı Başak Aydıntuğ (21) tarafından öldürüldüğü iddiası üzerine harekete geçen anneanne Naciye Kalabay, torununun yargılandığı davaya müdahil olmak istedi. Avukat İsmail Aydos aracılığıyla mahkemeye dilekçe gönderen Kalabay, davanın takipçisi olacaklarını ifade etti.
    MÜEBBET İSTENİYOR
    Anneanne Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde müebbet hapis istemiyle yargılanan torununun en ağır şekilde cezalandırılmasını isterken sanığın babası Prof. Dr. Semih Aydıntuğ ise kızını kurtarmak için avukatlar Mehmet Bülent Akçamete ve Gözde Çağlayan ile anlaştı. Başak Aydıntuğ'un sevgilisi Özkan İnal da geçen duruşmada tanıklık etmişti. Sanık ile olaydan 10 gün önce, 14 Mart 2008 günü tanıştıklarını anlatan endüstri mühendisi Özkan İnal, ardından yaptığı açıklamada, "İfade vermek istemedim ama jandarma zorladı ve ifademi aldı. Daha sonra mahkemeye çağrıldım. Yine burada konuşmak istedim ama ısrarlı sorular üzerine başımdan geçenleri anlatmak zorunda kaldım. Başak ile cinsel ilişkiye girdiğimi söylemek zorunda bırakıldım. Birbirimizden hoşlanıyorduk" ifadesini kullandı.
    'HİÇ BAHSETMEDİ'
    Tanıştıkları gün için "Bara gittik. Alkol aldık. Evime gittik. Başak'ın rızasıyla ilişkiye girdik. Sonra evine bıraktım" diyen İnal, 16 Mart'ta yine buluştuklarını belirtti. İnal, "Bir alışveriş merkezine gittik. Bir süre sonra Başak'ı evine bıraktım. Daha sonraki günlerde yine buluştuk. Buluştuğumuz günlerden birinde bara gittik. Başak 3 bardak votka, bir bardak viski içti. Evde birlikte kaldıktan sonra Bilkent'e götürdüm. Ama bana annesiyle ilgili sorunları anlatmadı. Beraberken annesini öldüreceğinden hiç bahsetmedi" dedi.
#09.06.2008 17:21 0 0 0