500 Gr. Tavuk Gögüs
7-8 Mantar- 1 Havuc
1 Kasik Siviyag-1 Kasik Margarin
1 Kasik Un-1 Bardak Süt
2 Bardak Tavuk Suyu
1 Cay Kasigi Köri-Tuz-Karabiber
Tavuk etlerini kusbasi dograyin. Mantarlari ince kiyin, havuclari küp dograyin. Siviyagda tavuklari sote edin. Havuc ve mantarlari ekleyip, suyunu cekene kadar sotelemeye devam edin.1 Bardak tavuk suyu ilave edin, 5-6 dakika kaynatin. 1 Kasik margarine 1 kasik un ekleyerek kavurun. Sütü azar azar ekleyip, pürüzsüz olana kadar karistirin. 1 bardak tavuk suyu, tuz, karabiber ve köriyi de ekleyip sebzeli tavuga ilave edin. 3-5 dakika karistirarak pisirin.
Tavuk etlerini kusbasi dograyin. Mantarlari ince kiyin, havuclari küp dograyin. Siviyagda tavuklari sote edin. Havuc ve mantarlari ekleyip, suyunu cekene kadar sotelemeye devam edin.1 Bardak tavuk suyu ilave edin, 5-6 dakika kaynatin. 1 Kasik margarine 1 kasik un ekleyerek kavurun. Sütü azar azar ekleyip, pürüzsüz olana kadar karistirin. 1 bardak tavuk suyu, tuz, karabiber ve köriyi de ekleyip sebzeli tavuga ilave edin. 3-5 dakika karistirarak pisirin.