Malzeme
- 500 gr bonfile
- 4 yemek kaşığı Sıvı Sana
- 1 adet kuru soğan
- 3 diş sarımsak
- 2 adet domates
- 2 su bardağı et suyu
- 1 tatlı kaşığı zerdeçal
- 1 tatlı kaşığı biberiye
- 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
- Tuz- karabiber

Hazırlanışı
Dilimlenmiş bonfileleri şeritler halinde kesiniz.

Taze soğanları ve sarımsakları ayrı ayrı ayıklayıp, kıyın

Kuru soğanı ayıklayıp, piyazlık doğrayın.

Domatesin kabuklarını soyup, küp küp doğrayın.

Yayvan bir tenecerede 4 yemek kaşığı Sıvı Sanayı kızdırıp, kızan yağın içine doğranmış etleri ilave edip, iyice , etleri sulandırmadan harlı ateşte kavurun.

Etler renk alınca içine piyazlık doğranmış kuru soğanı, ve kıyılmış sarımsakları ilave edip, soğanlar pembeleşinceye kadar kavurun.

Daha sonra harcın içine biberiyeyi, zerdeçalı, kırmızı pul biberi, tuz- karabiberi ve doğranmış domatesleri ilave edip, karıştırın.

En son içine et suyunu ekleyip, etler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte bir taşım pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1068
favori
like
share
DİDEM Tarih: 23.09.2006 00:17
tarif icin saol.. ellere saglik
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 15:09
ellerine sağlık
sakin75 Tarih: 03.07.2006 16:08
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 03.03.2006 21:34
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 26.02.2006 08:29
ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
masarac Tarih: 28.12.2005 01:46
Paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun :3:
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 14:34
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 11.11.2005 21:37
eline emegine saglık
Ates Bocegi Tarih: 15.10.2005 14:27
ElLeRiNe sAgLiK....
TaRiF iCiN sAgOl