MALZEMESİ

1 kg. hamsi
2 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz

TARİF
Hamsilerin kafalarını koparıp, kılçıklarını çıkarın.
Soğanı rendenin ince tarafıyla rendeleyip, karabiber, tuz ve zeytinyağı ilave edin. Hamsileri, hazırladığınız sosun içinde 20 dakika bekletin. Hamsileri iki ucundan çöp şişe geçirin. İki taraflı pişirin. Yeşilliklerle birlikte sıcak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 396
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 15:59
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
COCO Tarih: 19.06.2008 22:32
Marabin kulaklari cinlasin bende cok severim Tesekkürler iyilik melegi.