Fındıklı Biftek

Son güncelleme: 11.11.2008 22:59
  • Malzemeler-
    4 dilim biftek (soğan ve zeytinyağına yatırılmış)
    2 çorba kaşığı margarin
    3 adet soğan
    2 çorba kaşığı çam fıstığı
    2 çorba kaşığı et suyu
    karabiber
    tuz

    - Hazırlanışı -
    Soğanları ince halkalar halinde doğrayıp bir kaşık margarinde sarartın. Bir başka kapta kalan margarinle fıstıkla biftekleri kızartın. Tuzunu serpip et suyunu, karabiberini ilave edin. Biftekleri srvis tabağına alıp kavurduğumuz soğanları üzerine koyarak servis yapın..
#14.06.2008 13:57 0 0 0
  • denedim ellerine saglık
#15.06.2008 08:39 0 0 0
  • ASLINDA GÜZELE BENZİODA
    dENEMEK LAZIM:)
#28.06.2008 19:51 0 0 0
  • Emeklerine sağlık teşekkürler
#01.07.2008 15:12 0 0 0
  • Teşekkürler su perisi.
#11.11.2008 22:59 0 0 0