Malzemeler-
4 dilim biftek (soğan ve zeytinyağına yatırılmış)
2 çorba kaşığı margarin
3 adet soğan
2 çorba kaşığı çam fıstığı
2 çorba kaşığı et suyu
karabiber
tuz

- Hazırlanışı -
Soğanları ince halkalar halinde doğrayıp bir kaşık margarinde sarartın. Bir başka kapta kalan margarinle fıstıkla biftekleri kızartın. Tuzunu serpip et suyunu, karabiberini ilave edin. Biftekleri srvis tabağına alıp kavurduğumuz soğanları üzerine koyarak servis yapın..

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 375
favori
like
share
nalus Tarih: 11.11.2008 23:59
[COLOR="Pink"]Teşekkürler su perisi.
Yabangülüm Tarih: 01.07.2008 16:12
Emeklerine sağlık teşekkürler
samican Tarih: 28.06.2008 20:51
ASLINDA GÜZELE BENZİODA
dENEMEK LAZIM
veysel44 Tarih: 15.06.2008 09:39
denedim ellerine saglık