Sarp Maden'in Latin Füzyon Albümü Bence

Son güncelleme: 24.11.2008 11:28
  • noimage



    Sahip Olduğu Gitar Tekniği Ve Armoni Bilgisiyle, Türkiye'nin En Yetenekli Jazz Gitaristlerinin Başında Gelen "Sarp Maden", Kendi Adını Taşıyan İlk Albümün Hazırlıklarını Tamamladı. Daha Önce, Acid Trippin, Lodos, Trio Mrio, Quartet Muartet Albümlerinden Tanıdığınız Ve Sibel Köse, İmer Demirer, Elvan Aracı, Ricky Ford, James Lewis, Selen Gülün, Dave Weckl, Anthony Jackson, Sertab Erener, Bülent Ortaçgil, Garo Mafyan Ve Atilla Özdemiroglu İle Çalışmış Olan "Sarp Maden"i Aynı Zamanda Çeşitli Mekânlar Ve Festivallerdeki Konserlerinden de Tanıyorsunuz...

    "In My Opinion" Adlı Parçasından Yola Çıkılarak "Bence" Adı Verilen Bu İlk Albümünde, Sarp Maden'in Yıllarca Biriktirdiği Beste Hazinesinden Özenle Seçilmiş 8 Eser Bulunuyor. Armoni Mızıkasında Vatani Görevini Yaptığı Dönemde Bölükteki Bir Arkadaşı İçin Yazılmış Olan "Yıldıray Benzin" Adlı Esprili "Kalipso" Parça O Günlerin Anısını Taşıyor.

    "Latin Fusion" Bir Albüm Olarak Tanımlayabileceğimiz "Bence"de, "Sarp Maden"e Türkiye'nin En İyi Müzisyenleri Eşlik Etti.

    Brezilya Müziğini Ülkemizde En İyi Yorumlayan İkili Olarak da Bilinen Basçı Eylem Pelit İle Davulcu Volkan Öktem, Solocu Sambacı Ruhlu Piyanist Genco Arı Ve 4 Parçaya Sesini Veren Sibel Köse Bu Albüme, Özel Yetenekleriyle Büyük Katkı Sağladılar. Parçalar, Stüdyoya Girildikten Sonra Müzisyenlerin İçlerinden Gelen Davranışlara Göre, Son Derece Pozitif Enerjili Bir Dostluk Ortamında Kaydedildi.

    Yaz Aylarına Girdiğimiz Şu Günlerde, Tabii ki "MESS PRODUCTION" Etiketiyle Piyasaya Henüz Çıkan Bu Albüm, Brezilya Müziğinin Taşıdığı Coşkuyla Modernjazz'ın Buluşmasının Yarattığı Kusursuz Karışımı, "Sarp Maden" Dinleyicilerine Özel Olarak Tattıracak...
#15.06.2008 14:04 0 0 0
  • cevap yazdım şimdi
#24.11.2008 11:28 0 0 0