2010 Dunya Türkiye'nin orta sahası çok güçlü

Son güncelleme: 24.06.2008 13:22
  • "Türkiye'nin orta sahası çok güçlü"

    Hollanda'nın ünlü antrenörlerinden AaD De Mos, Milli Takımımızı değerlendirdi. Hem Portekiz maçı hem de 2010 Dünya Kupası elemelerinde Belçika ile 10 Eylül'de oynayacağımız maç hakkındaki görüşlerini açıklayan De Mos, Türkiye'nin güçlü bir ekip olduğunu belirtti.
    "BELÇİKA YENEMEZ"
    Dünya Kupası ön elemesinde 10 Eylül'de Türkiye'nin Belçika ile yapacağı maçı değerlendiren De Mos, ''Belçika Milli Takımı, bu Türkiye'ye karşı galip gelemez'' dedi.
    noimage
    Türk Milli Takımı'nın taktik organizasyonunun çok sağlam olduğunu belirten De Mos, Türkiye'nin en büyük probleminin de merkez savunma olduğunu kaydetti.

    Türkiye'nin orta saha futbolcularının öne yönelik baskı yaptığını ve bunun Belçika'nın işini zorlaştıracağını belirten De Mos, ''Bu iyi baskıyı Hollanda bile yapamıyor. Fakat Türkiye önde çok büyük tehlike de yaratamıyor'' yorumunda bulundu.

    "NİHAT PORTEKİZ SAVUNMASINDAN ÇIKAMADI"
    Portekiz forvetlerinin daha yaratıcı ve fikir üretebildiklerini, Türk sporcuların ise bu konuda zayıf kaldığını öne süren De Mos, Avrupa Şampiyonası'ndaki maçla ilgili olarak da ''Türkiye ilk yarıda sakin bir görüntü sergiledi. Ancak yüzde 100 bir gol şansı yakalayamadı. Fatih Terim, Portekiz'e karşı kaybetmemek için mücadele etti. Nihat Kahveci de tek forvet olarak yalnız kaldı. Tuncay ve Mevlüt Erdinç, Nihat'a fazla destek çıkmadı. Nihat, Portekiz'in merkez savunma oyuncularının kontrolü altından çıkamadı. Ama Türkiye'nin orta sahası çok güçlü'' dedi.
#16.06.2008 07:34 0 0 0
  • "BELÇİKA YENEMEZ"
    Dünya Kupası ön elemesinde 10 Eylül'de Türkiye'nin Belçika ile yapacağı maçı değerlendiren De Mos, ''Belçika Milli Takımı, bu Türkiye'ye karşı galip gelemez'' dedi.


    gaz verio ya.. ben bu adamin icden söyledigine inanmiyorum
#24.06.2008 13:19 0 0 0
  • insallah da yenemez bizi belcika
#24.06.2008 13:22 0 0 0