MALZEMELER.

7 parça baget
2 soğan
2 yumurta
3 çorba k.un
1 kase galeta unu
tuz
karabiber
kızartmak için:
sıvıyağ
HAZIRLANIŞI:
Tavuk bağetlerin derilerini çıkartın. Daha sonra
tencerede yarı kıvamda haşlayın. Daha sonra önce
una daha sonra yumurtaya daha sonrada galeta
ununa bulayarak kızartın. Soğan halkalarını da
aynı şekilde paneleyerek kızartın. Yeşilliklerle sıcak
sıcak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 5457
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:26
teşekkürler paylaşım için
Nerqish Tarih: 19.06.2008 12:49
[COLOR="SlateGray"]Harika gozukuyor emegine saglik canim