Arklar resimli üye ol eklentisi lazım kodları ile....

örnek:

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 3029
favori
like
share
ASUR Tarih: 02.12.2010 13:22
Resmin üzerine sağ tıkla.Özelliklerden resmin adını öğren. Ona göre değişikliğini yap ve [COLOR=cyan]ftp de [COLOR=cyan]images/misc klasörüne yolla.Kutucuk açılmış ama resim görünmüyor.Büyük ihtimal resmin yerinde bir eksiklik yaptın. İsmi ve attığın yeri kontrol edersen bir sorun olmayacaktır ...
Malcolm__X Tarih: 02.12.2010 13:19
Kanimca bir ihtimal ile asagidaki kirmizi yerlerde hata var, cünki resim silinmis yani resim yolu hatali oldugu icin görünmüyor.

Konu epey eskimiski, yukardaki arkadasin sundugu resim yok olmus. Bundan dolayi Bu konudaki sunulan resmi al ve adini örnegin üye_ol.png olarak degistir ve ayni adi kodlardaki kirmizi yerede ekle.


[CODE]

Üye Girişi Yapmamışsınız Ya Da Zaten Bir $vboptions[bbtitle] Üyesi Değilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Lütfen Buraya Tıklayarak Üye Olunuz.


[/CODE]
carlos77 Tarih: 26.05.2010 01:13
Bu kodlarıda header'ın en üstüne ekle
Kod:




#topbar{
position:absolute;
border: 1px solid black;
padding: 5px;
background-color: white;
width: 640px;
visibility: hidden;
z-index: 400;
}


var persistclose=0 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
var startX = 30 //set x offset of bar in pixels
var startY = 5 //set y offset of bar in pixels
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom"
function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}
function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document.cookie.length > 0) {
offset = document.cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document.cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document.cookie.length;
returnvalue=unescape(document.cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}
function closebar(){
if (persistclose)
document.cookie="remainclosed=1"
document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}
function staticbar(){
barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
var d = document;
function ml(id){
var el=d.getElementById(id);
if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
el.style.visibility="visible"
if(d.layers)el.style=el;
el.sP=function(x,y){this.style.left=x+"px";this.style.top=y+"px";};
el.x = startX;
if (verticalpos=="fromtop")
el.y = startY;
else{
el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
el.y -= startY;
}
return el;
}
window.stayTopLeft=function(){
if (verticalpos=="fromtop"){
var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
}
else{
var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
}
ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
setTimeout("stayTopLeft()", 10);
}
ftlObj = ml("topbar");
stayTopLeft();
}
if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
window.onload=staticbar





Üye Girişi Yapmamışsınız Ya Da Zaten Bir $vboptions[bbtitle] Üyesi Değilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Lütfen Buraya Tıklayarak Üye Olunuz.





verdiğin kodları dediğin yere koydum ancak resimdeki gibi beyaz bi ekrandan başka bişi çıkmıyo

ssss2 Tarih: 05.12.2008 04:45
saolasın
aveada Tarih: 21.10.2008 23:36
sağol teşekkürler
serhan1202 Tarih: 21.08.2008 10:41
teşekkürler
SaGoPaCıLaRıNaK Tarih: 17.08.2008 15:52
teşekkür beeeeeeeeeeeeeeeeee hep bunu soruyorum tarıyodum arıyorum
everekli38 Tarih: 11.08.2008 16:50
teşekkürler...
mozkaradas Tarih: 21.06.2008 23:37
Arkadaşlar Kodların sonundaki

[CODE]
Üye Girişi Yapmamışsınız Ya Da Zaten Bir $vboptions[bbtitle] Üyesi Değilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Lütfen Buraya Tıklayarak Üye Olunuz.[/CODE]

kodlarını kendinize göre editleyebilirsiniz...