Sinan'ın hedefi Milli Takım

Son güncelleme: 18.06.2008 07:54
  • Sinan'ın hedefi Milli Takım

    Bundesliga takımlarından VfL Bochum'a transfer olan Sinan Kaloğlu, bu takımda atacağı gollerin, Türk milli takımına yeniden çağrılması için kendisine yardımcı olacağını savundu.
    noimage
    Sinan, VfL Bochum'un internet sayfasında yayınlanan röportajında, en büyük hedeflerinden birinin Türk milli takımında oynamak olduğunu belirterek, "Bu hedefe ulaştım, ancak bu bölümü tümüyle kapatmış değilim. Atacağım goller milli takıma çağrılmama yardımcı olacaktır" dedi.

    Gençlik günlerinde günün birinde Avrupa'da oynamayı hayal ettiğini ifade eden Sinan, Bundesliga'nın dünyanın en iyi liglerinden biri olduğunu ve Türkiye'de de ilgiyle izlendiğini kaydetti.

    VfL Bochum'un, geleneği olan bir kulüp olduğunu ve her zaman iyi forvet oyuncuları ortaya çıkarttığını belirten Sinan, bu geleneği sürdürmek ve Almanya'da başarılı olmak istediğini ifade etti.

    Sakatlık olmadan geçirdiği sezonlarda her zaman başarılı olduğunu kaydeden Sinan, geçen sezon öncesinde, kendini Bursaspor'da ispatlamayı, daha sonra da yabancı bir ülkeye adım atmayı düşündüğünü anlattı.
#18.06.2008 07:54 0 0 0