MALZEMELER
2 bardak baldo pirinç
1.5 bardak su
1.5 bardak süt
3 çorba kaşığı şeker
0.5 tatlı kaşığı tuz
250 gr margarin
2 adet yumurta
1 bardak kuru üzüm
2 kaşık tereyağı

HAZIRLANIŞI
Pirinç,su, süt, şeker, tuz ve margarin suyu bitene kadar ocakta pişirilir. Çırpılmış iki yumurta eklenerek, fırında yarım saat daha pişirilir. Sıcak suda bekletilen üzümler, süzülerek tereyağında 3 dakika kavrulur ve pilavın üzerine serpilerek servis yapılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 321
favori
like
share
RAVZA Tarih: 25.09.2008 01:14
değişik tatlı bi pilav galiba emeğine sağlık
SvS_CoLdDaNCe!! Tarih: 16.07.2008 21:32
emeqine saqlık
SU-PERISI Tarih: 21.06.2008 14:27
Degişik bir tarif,eline saglık Nerqish.
COCO Tarih: 19.06.2008 22:12
Abin tesekkür eder.