Benimde Rahatsizligim Var (Nedir bilmiyorum)

Son güncelleme: 20.06.2008 00:54
  • Merhaba Doktor Bey,

    Benimde bir rahatsizligim var :(((

    20 yasinda hollandada yasayan bir genc kizim, rahatsizligim icin cok kez doktora gittim, krem verdiler her defasinda..

    Bu arada rahatsizligim : Diz, Kol dirseklerim + Kafamin arkasinda iki ayri yerde yaralar var.. yaralarin uzeri beyaz kabuk bagliyor ve kuruyor kasiyinca kavluyor ve sulaniyor.. 3 senedir çekiyorum.. Kol dirseklerimdeki gectiydi tekrar basladi ama bu sefer degisik yerlerde kucuk kucuk.. En son doktora iki ay once gittim, herzamanki gibi yine krem verdi.. Yaranin ne oldugunu bilemediler.. Dermatologa gonderin dedim dermatologada göndermediler.. Artik biktim gitmekten.... Benim bi tanidigim kisidede var ama onun kafasinin tumunde var cok kötü onunkisi bana sanirim seninki psoriasis dedi.. O hastalik hic geçmiyormus :((( stres, SIkINTIdan uzak dur diyorlar ama yaralar beni strese sokuyor.. Bu yaralar oldu olali icime kapanik sinirli bir insan oldum ciktim.. ama yinede Allah beterinden saklasin..

    Bu sene nasip olursa Türkiyede bi doktora gorunecegim, ama ondan once size sormak istediklerim var..

    psoriasis veya sedef turundense tedavisi varmi ve nedir tedavisi ? ve hangi dermatologu önerirsiniz.. (reklam yerine sayilmasin lutfen)

    bitkisel tedavilerle gectigini duydum ne kadar dogru bilemiyorum..


    Simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim, vakit ayiripta ilgilendiginiz icin.. çok yazdim biliyorum lütfen kusuruma bakmayin..
#19.06.2008 21:25 0 0 0
  • psoriais; sedef dediğimiz hastalıktır. ve ne yazık ki kesin bir tedavisi yoktur. vücudun kendi kendine çıkardığı bir hastalık. oto immün denilen bir hastalık grubundadir. ilaçlarla gerileme sağlanır. türkiyede herhangi bir dermatoloğa görünsen olur. dedikleri doğru stresten ve sıkıntıdan uzak durman gerekir çünkü bu hastalığı tetiklerler. sivas ta doktor balıkları duymuşsundur. duymadıysan bu konuda internetten araştırma yapmanı tavsiye ederim.
    bir dönem iyileşir sonra tekrar çıkar. kafana fazla takma; bütün vücudunu kaplamış hastalar biliyorum. aynı anda onlarca krem, şampuan, losyon kullanan hastalar var. sen şanslı olanlardansın.
    bir doktor olarak alternatif tedavi yöntemlerini (bitkisel ve kocakarı ilaçlarını) uygun bulmuyorum. bu konuda yardımcı olamayacağım. zaten bilgimde yok.
#20.06.2008 00:54 0 0 0