kızımın sbs sınavı var ne yapmam gerek

Son güncelleme: 21.06.2008 00:34
  • benim kızım var. pazar günü sbs ye girecek fakat çok stresli ve heycanlı ne yapmam gerek yardım ederseniz sewinirimm
#20.06.2008 21:08 0 0 0
  • Bu saatten sonra yapacak birşey yok çok az kaldı sınava. stresli olması doğal. ama umutsuzluğa kapılmasına engel olmalısınız bu konuda çok güzel örnek var. TÜRKİYE A MİLLİ FUTBOL TAKIMI!!!!!!! Son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmamak, umudunu kaybetmemek konusunda çok güzel bir örnek sergilediler.

    En Büyük Türkiye Başka Büyük Yok.
    Avrupa Avrupa Duy Sesimiziii; İşte Buuu Türklerin Ayak Sesleriiii!

    Kusura bakmayın maçın heyecanı ile cevap yazdım. Son gün rahat bırakın nasıl istiyorsa öyle davransın kafasına göre takılsın. Konuyu fazla açmayın. Son dakka gaza getirme konuşmalarını çok uzatmayın. Ayrıca şöyle bir şansı var; bizim zamanımızda 1991de Anadolu Lisesi Sınavları vardı. İlkokul 5. sınıftan sonra girerdik ve tek şansımız vardı. Üniversite sınavında bile ömrünüz yettiğince sınava girme hakkın vardır. Ama Anadolu lisesi sınavlarına BİR kere girme hakkın vardı. Bu sefer 3 hakkı var ve 3 yıl içinde. Bu şekilde konuşun.
    Birde yediklerine dikkat edin. dışardan yemek yemesine izin vermeyin nere olursa olsun yemeklerini kendiniz pişirin. Bağırsaklarının bozulmasına izin vermeyin. Soğuk şeyler yiyip son dakkada bir bademcik enfeksiyonu ile uğraşmasın. Kolay gelsin ve Allah yardımcınız olsun.
#21.06.2008 00:34 0 0 0