Dream Team üyeleri belli oldu

Son güncelleme: 25.06.2008 10:06
  • 'Dream Team' üyeleri belli oldu
    2008 Pekin Olimpiyatları'nda altın madalya mücadelesi verecek olan ABD Erkek Basketbol Takımı'nın 12 kişilik kadrosu belli oldu.

    Mike Krzyzewski'nin teknik patronluğundaki takımda sezonun sayı kralı LeBron James ve MVP'si Kobe Bryant da yer alırken dizindeki ağır sakatlığın ardından son iki sezon sorunsuz olarak ligde mücadele eden Amare Stoudemire dinlenmek için affını istedi.
    noimage
    12 kişilik kadroda Carlos Boozer (Utah Jazz), Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), Carmelo Anthony (Denver Nuggets), Chris Bosh (Toronto Raptors), Dwight Howard (Orlando Magic), Jason Kidd (Dallas Mavericks), Tayshaun Prince (Detroit Pistons), LeBron James (Cleveland Cavaliers), Chris Paul (New Orleans Hornets), Michael Redd (Milwaukee Bucks), Deron Williams (Utah Jazz) ve Dwyane Wade (Miami Heat) yer alıyor.

    ABD milli takımının head coachluğunu yapan Duke Üniversitesi coachu Mike Krzyzewski'nin yardımcılıklarını Mike D'Antoni (New York Knicks), Nate Mc Millan (Portland Trail Blazers) ve Jim Boeheim (Syracuse Üni.) yapacak.

    ABD milli takımı genel menajeri Jerry Colangelo 28-29 Haziran'da yapılacak mini kampta tüm ekibin bir araya geleceğini açıkladı.

    Dream Team hazırlık dönemi kapsamında 31 Temmuz'da Çin'in Macao kentinde Türkiye, 1 Ağustos'ta ise Litvanya ile hazırlık maçı yapacak.

    Ardından Şangay'a geçmeyi planlayan ABD, 3 Ağustos'ta Rusya, 5 Ağustos'ta ise Avusturalya ile karşı karşıya gelecek.
#25.06.2008 10:06 0 0 0