MALZEMELER
2 Muz
6 cl. Muz Likörü
4 cl. Kanyak
1/2 litre Su
5 ÇayKaşığı Siyah Çay
50 gr Şeker
6 damla Angostura Bitters

HAZIRLANIŞI
Muzları soyun ve dilimleyin. Kanyak ve muz likörü karışımına yatırarak 2-3 saat buzdolabında dinlendirin. Çayı demleyin, süzün, şekeri karıştırın. Çayı soğuttuktan sonra muzlu karışımı ekleyin, altı damla angostura bitters?ı ekleyin ve kadehlere paylaştırın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 399
favori
like
share
nuri deniz Tarih: 02.05.2010 22:05
Emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkür ederim...
by_cyber Tarih: 07.07.2008 14:22
paylaşım için çok thanks....