Almanya'da uzun süre oynamak istiyorum

Son güncelleme: 28.06.2008 08:55
  • "Almanya'da uzun süre oynamak istiyorum"

    Bu sezon Bundesliga'da futbol hayatını sürdürmeye karar veren Sinan Kaloğlu, Almanya'da uzun süre oynamak istediğini söyledi.
    noimage
    Sinan, yaptığı açıklamada, VFL Bochum ile 2 artı 1 yıllık sözleşme yaptığını belirterek, ''Bochum köklü bir kulüp. Amacım buradan bir çıkış yakalamak. Almanya'da uzun süre oynamak istiyorum. Bana güvenenleri mahcup etmek istemiyorum'' dedi.
    Milli takım hedefinin de bulunduğunu ifade eden Sinan, Avrupa Şampiyonası'nda Türk milli takımının gösterdiği başarıdan dolayı kendisinin de gurur duyduğunu kaydetti.

    Türk milli takımının son yıllarda çok önemli aşamalar kaydettiğini ve takımda bir anlayış değişikliğinin olduğunu belirten Sinan, ''Gönül isterdi ki, ben de onlarla birlikte olayım. Almanya'ya karşı iyi oynadık. Galip gelmemiz gerekiyordu. Şans bizden yana değildi. Ancak bu takımla gurur duyduk'' şeklinde konuştu.

    VFL Bochum dışında Hollanda, Almanya ve Türkiye'den bazı kulüplerin kendisine teklif getirdiklerini ve bu nedenle bu kulüplere de teşekkür etmek istediğini ifade eden Sinan, VFL Bochum'un istikrarlı ve çok iyi oyuncuları ortaya çıkartan bir kulüp olduğunu, teknik direktör Marcel Koller'in kendisini istediğini ve bu nedenle Bochum'u tercih ettiğini söyledi.

    Bochum'da çok sayıda Türk vatandaşının yaşadığına da dikkati çeken Sinan, ''Burada karşılaştığım taraftarlar beni destekliyorlar. Çok iyi tepkilerle karşılaşıyorum. Memleketimiz gibi. Alışma dönemini hızlı atlatacağım'' dedi.

    VFL Bochum'un hedefinin ön sıralarda oynamak olduğunu ve kendisinin de bir forvet oyuncu olarak buna katkı sağlamak istediğini belirten Sinan, gol atmanın yanı sıra asist yapabilen ve gol attırma özelliği olan bir oyuncu olduğunu sözlerine ekledi.
#28.06.2008 08:55 0 0 0