Tavuk Kanadı

Son güncelleme: 07.07.2008 18:25
  • noimage

    İçindekiler

    * 1 kg tavuk kanadı
    * 1 adet soğan
    * 1 diş sarımsak
    * 1 yemek kaşığı biber salçası
    * 3 yemek kaşığı sıvı yağ
    * 1 tatlı kaşığı Kekik
    * 1 tatlı kaşığı kırmızı biber
    * 1/2 adet limon
    * 1 çay kaşığı bal
    * tuz

    Hazırlanışı

    1. Soğan ve sarımsak sıvı hale gelinceye kadar robottan geçirilir.
    2. Salça, sıvı yağ, kekik, kırmızı biber, soğan suyu, limon suyu, tuz, bal karıştırılıp, koyu bir sos elde edilir.
    3. Kanatlar bu sosa bulanıp ağzı kapatılarak en az 2 saat bekletilir.
    4. Mangalda, tavada ya da fırında pişirilir.
#29.06.2008 12:19 0 0 0
  • tşkler
    en sevdigim bu işte
    ellerinize saglık
#01.07.2008 10:56 0 0 0
  • Nefis görünüyor teşekkürler
#01.07.2008 15:21 0 0 0
  • PayLaşım için TŞK.
#01.07.2008 15:23 0 0 0
  • teşekkürler paylaşım için
#07.07.2008 18:25 0 0 0