İçindekiler

* 1 kg tavuk kanadı
* 1 adet soğan
* 1 diş sarımsak
* 1 yemek kaşığı biber salçası
* 3 yemek kaşığı sıvı yağ
* 1 tatlı kaşığı Kekik
* 1 tatlı kaşığı kırmızı biber
* 1/2 adet limon
* 1 çay kaşığı bal
* tuz

Hazırlanışı

1. Soğan ve sarımsak sıvı hale gelinceye kadar robottan geçirilir.
2. Salça, sıvı yağ, kekik, kırmızı biber, soğan suyu, limon suyu, tuz, bal karıştırılıp, koyu bir sos elde edilir.
3. Kanatlar bu sosa bulanıp ağzı kapatılarak en az 2 saat bekletilir.
4. Mangalda, tavada ya da fırında pişirilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 2832
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:25
teşekkürler paylaşım için
E-MaSTeR Tarih: 01.07.2008 16:23
PayLaşım için TŞK.
Yabangülüm Tarih: 01.07.2008 16:21
Nefis görünüyor teşekkürler
samican Tarih: 01.07.2008 11:56
tşkler
en sevdigim bu işte
ellerinize saglık