Malzemeler.

6 yaprak güllaç
18 adet kabuklu ceviz
3 su bardağı süt
Yeteri kadar gülsuyu.
30 adet kesmeşeker

Yapılışı.

Bir buçuk bardak sütle 30 adet kesmeşeker küçük bir tepside kaynatılır. Ufak bir tepsiye 1,5 su bardağı süt konur, bir yaprak güllacın yarısı sütle ıslanır. îçine kıyılmış, doğulmuş ceviz konur. Bohça gibi sarılır, kaynamış şekerli sütün içine bırakılır. Böylelikle güllaç tamamlanır. Üzerine gülsuyu dökülür.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 729
favori
like
share
Minik SeRCe_ Tarih: 17.08.2008 02:02
elinize saglik tskrler...
recebim1982 Tarih: 15.08.2008 18:11
eline sağlık
mtulgar Tarih: 09.08.2008 11:44
hemen basLiom yapmaya
asi_peri Tarih: 03.08.2008 12:47
paylaşım için teşekkürler
Squilibrato Tarih: 03.08.2008 00:31
Emeğiniz için tşkler
cazi61 Tarih: 02.08.2008 22:40
TARİF İYİ DE BEN GÜLLAÇ SEVMEM
CA-CHALLENGE Tarih: 10.07.2008 18:03
paylaşımın için teşekkürler
by_cyber Tarih: 07.07.2008 12:57
paylaşım için tşklr