Malzemeler.

6 yaprak güllaç
18 adet kabuklu ceviz
3 su bardağı süt
Yeteri kadar gülsuyu.
30 adet kesmeşeker

Yapılışı.

Bir buçuk bardak sütle 30 adet kesmeşeker küçük bir tepside kaynatılır. Ufak bir tepsiye 1,5 su bardağı süt konur, bir yaprak güllacın yarısı sütle ıslanır. îçine kıyılmış, doğulmuş ceviz konur. Bohça gibi sarılır, kaynamış şekerli sütün içine bırakılır. Böylelikle güllaç tamamlanır. Üzerine gülsuyu dökülür.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 712
favori
like
share
Minik SeRCe_ Tarih: 17.08.2008 03:02
elinize saglik tskrler...
recebim1982 Tarih: 15.08.2008 19:11
eline sağlık
mtulgar Tarih: 09.08.2008 12:44
hemen basLiom yapmaya
asi_peri Tarih: 03.08.2008 13:47
paylaşım için teşekkürler
Squilibrato Tarih: 03.08.2008 01:31
Emeğiniz için tşkler
cazi61 Tarih: 02.08.2008 23:40
TARİF İYİ DE BEN GÜLLAÇ SEVMEM
CA-CHALLENGE Tarih: 10.07.2008 19:03
paylaşımın için teşekkürler
by_cyber Tarih: 07.07.2008 13:57
paylaşım için tşklr