Malzemeler:

-1,5 kg sardalya balığı
-7-8 adet domates
-2 yemek kaşığı zeytinyağı
-Tuz
Yapılışı:

Sardalya balıklarının aralarını açıp, kılçıklarını temizliyoruz ve yıkayıp, sularını süzmesi için bekliyoruz. Bu arada domatesleri halka halka dilimliyoruz. Arası açık olan sardalyaların üzerine bir dilim tuzlanmış domates koyup, başka bir balıkla kapatıyoruz. Balıkların üzerine zeytinyağını sürüyoruz ve tepsiye ve mangal ızgarasına yerleştiriyoruz. . Hazırladığımız balıkları, mangalda çevirerek pişirebiliriz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 419
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 15:58
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER