MALZEMELER:

5 Çorba kaşığı yoğurt,
1 Çay bardağı su,
1 Paket kabartma tozu,
1 Tatlı kaşığı tuz,
Aldığı kadar un,
Kızartmak için sıvı yağ.
HAZIRLANIŞI:

Yoğurt, su, tuz, kabartma tozu ve aldığı kadar un ile yumuşak hamur yapın. Merdane yardımı ile kurşun kalem kalınlığında açıp istediğiniz şekillerde kesin. Kızdırılmış bol sıvı yağda kızartın ve fazla yağını alması için kağıt havlunun üstüne çıkartın. Sıcak servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 3012
favori
like
share
nalus Tarih: 01.09.2008 15:32

Bizim buralarda çok yapılır kolay ve pratiktir ama bizdeki adı keçi ayağıdır
knightedel Tarih: 16.08.2008 20:28
hiç sevmedim ben
yyakamoz Tarih: 13.07.2008 21:55
emeqine saqlık tşklr
E-MaSTeR Tarih: 04.07.2008 15:41
PayLa$ım için Té$ékkürLér...
BoardBeLasi Tarih: 04.07.2008 15:40
ellerine saglik su perisi
Nerqish Tarih: 03.07.2008 15:34
[COLOR="SlateGray"]Vallahi hic yapamiyorum bunu canim bi deneyeyim bakalim emegine saglik bende hep fiyasko :200: