Malzemeler:

2 su bardağı haşlanmış kuru fasulye,
2 tane orta boy soğan,
Yarım demet maydanoz,
1 tane limon,
tuz, zeytinyağı, pul biber,
3-4 yaprak ince kıyılmış mor lahana,
1 tane havuç (süslemek için)
Hazırlanışı:

Haşlanmış ve ılımış fasulyeleri bir kaba alın. Üzerine; ince kıyılmış maydanozu, piyaz doğranmış soğanları, tuzunu, limon suyunu, zeytinyağını katıp karıştırın. Diğer taraftan mor lahanayı ince ince kıyıp limon suyu ve tuz katıp ovun. Salatayı servis tabağının ortasına koyduktan sonra yanlarına mor lahanayıda itinayla koyun. Havucun kabuklarını salatalık soyacağı ile soyduktan sonra soymaya devam ederek havuçtan şeritler çıkarın. Bu şeritlerle salatanızı süsleyin.

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 541
favori
like
share
SquadroN Tarih: 31.07.2008 10:28
her zaman çok severek yerim paylaşım için sağol...