Diyet Izgara Bonfile

Son güncelleme: 31.07.2008 16:37
  • Malzemeler

    * 1 yemek kaşığı bal
    * 2 yemek kaşığı sirke
    * 1/2 bardak domates suyu
    * 1 yemek kaşığı margarin
    * 1 çay kaşığı kırmızı biber
    * 1 diş ince kıyılmış sarımsak
    * 1/2 çay kaşığı karabiber
    * 1/4 bardak doğranmış soğan
    * 1/2 çay kaşığı tuz
    * 750 gr dilimlenmiş bonfile

    Yapılışı

    Küçük bir tencerede soğan, sarımsak ve kırmızı biberi margarinle çevirin. İçine domates suyu, sirke, bal, tuz ve kara biberi ekleyin. Kaynayana kadar karıştırın. Sos koyu bir kıvama gelene kadar kaynatın. Bu arada, bütün halindeki etin yağlı kısımlarını bir bıçakla ayırın. Bir fırça yardımıyla hazırladığınız sosu üzerine sürün. Kızdırılmış ızgarada yedi dakika kadar pişirin. Arzu ettiğiniz pişme oranına göre 5-7 dakika daha pişirebilirsiniz. Çevirdikçe üzerine sos sürmeye devam edin. Eti dilimleyerek servise sunun.
#03.07.2008 14:31 0 0 0
  • Ellerine emeklerine sağlık teşekkürler
#03.07.2008 14:53 0 0 0
  • Tarif için teşekkürler,eline saglık.
#04.07.2008 14:46 0 0 0
  • PayLa$ım için Té$ékkürLér...
#04.07.2008 14:47 0 0 0
  • emegine saglik Nergish
#12.07.2008 23:18 0 0 0
  • tesekkurler
#21.07.2008 15:06 0 0 0
  • Elinme saglik bi resmini bulsan tam olacak :D
#31.07.2008 12:03 0 0 0
  • Ellerine Sağlık Sağol...
#31.07.2008 16:37 0 0 0