Malzemeler

* 1 yemek kaşığı bal
* 2 yemek kaşığı sirke
* 1/2 bardak domates suyu
* 1 yemek kaşığı margarin
* 1 çay kaşığı kırmızı biber
* 1 diş ince kıyılmış sarımsak
* 1/2 çay kaşığı karabiber
* 1/4 bardak doğranmış soğan
* 1/2 çay kaşığı tuz
* 750 gr dilimlenmiş bonfile

Yapılışı

Küçük bir tencerede soğan, sarımsak ve kırmızı biberi margarinle çevirin. İçine domates suyu, sirke, bal, tuz ve kara biberi ekleyin. Kaynayana kadar karıştırın. Sos koyu bir kıvama gelene kadar kaynatın. Bu arada, bütün halindeki etin yağlı kısımlarını bir bıçakla ayırın. Bir fırça yardımıyla hazırladığınız sosu üzerine sürün. Kızdırılmış ızgarada yedi dakika kadar pişirin. Arzu ettiğiniz pişme oranına göre 5-7 dakika daha pişirebilirsiniz. Çevirdikçe üzerine sos sürmeye devam edin. Eti dilimleyerek servise sunun.

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 461
favori
like
share
SquadroN Tarih: 31.07.2008 17:37
Ellerine Sağlık Sağol...
ahmetkaptan38 Tarih: 31.07.2008 13:03
Elinme saglik bi resmini bulsan tam olacak
eskitoprak Tarih: 21.07.2008 16:06
tesekkurler
BoardBeLasi Tarih: 13.07.2008 00:18
emegine saglik Nergish
E-MaSTeR Tarih: 04.07.2008 15:47
PayLa$ım için Té$ékkürLér...
SU-PERISI Tarih: 04.07.2008 15:46
Tarif için teşekkürler,eline saglık.
Yabangülüm Tarih: 03.07.2008 15:53
Ellerine emeklerine sağlık teşekkürler