Malzeme:

asma yaprağı
kuru veya taze iç bakla
soğan
zeytinyağı
dereotu
şeker
tuz
limon
Yapılışı:

asma yaprağını sarmaya hazırlayın kuru bakla içiyse haşlayarak taze bakla içiyse kabuklarını soyup incecik dorayarak bir kaba koyun diğer tarafta zeytinyağında bolca soğanı rendeleyip hafifçe kavurun içine tuz şeker karabiber ve ufalttığnız baklaları koyup şöyle bir döndürün ce ocaktan alın ılıyınca içine lima ve dereotunuekleyip aynen diğer sarma gibi sarın yayvanca bir tencerede üstü sıkıştırılmış halde kısık ateşte pişirin iyice soğuyunca limon dilimleri ile süsleyip ikram edin afiyet olsun

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 864
favori
like
share
Nerqish Tarih: 22.07.2008 11:33
[COLOR="SlateGray"]Tesekkurler superim harika bir tarif
elma kurdu Tarih: 06.07.2008 01:09
karnım acıktı vala bu saatte
paylaşım için saol