Malzeme:

2 patlıcan
5 adet biber
1 adet kabak
sarmısak
zeytinyağı
limon
sirke ve tuz

Hazırlama:

patlıcanı alacalı soyun kabağı iri dilimleyin biberlerle birlikte tuz ve sirkeli suda yenebilir kıvamda haşlayın daha sonra süzün ama ayırdığınız bir bardak haşlama suyuna sarmısakları doğrayarak ilave edin içine limon ve sirkenizide ilave edin sebzeleri bu suya katın ağzı kapalı bir kaba koyun içine yarım çay bardağı zeytinyağını ilave edin bir gece dolapta dinlendirin suyu ile beraber tüketebilirsiniz afiyet olsun

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 701
favori
like
share
SvS_CoLdDaNCe!! Tarih: 14.07.2008 21:09
emeqine saqlık