HANIM GÖBEGI
Malzemeler.
2,5 Su bardagi un
1 Küçük paket margarin
4 Yumurta
1/4 Limon suyu
1 Tutam tuz
2 Su bardagi zeytinyagi kizartmak için

Yap1l1_1:
*** Seker 4,5 su bardagi su ile kaynatilip köpükleri alinir.Limon suyu ialve edilip ,biraz koyulasinca atesten alinir.

*** Bakir tencereye 2 bardak su margarin tuz konup kaynatilir.Elenmis un birden ilave edilip karistirarak pisirilir.Tencereye yapismayacak duruma gelince atesten alinir.Ilininca yumurtalar birer birer kirilir.

*** Ceviz büyüklügünde parçalara ayrilir.Yaglanmis avuç arasinda yuvarlanip yassitilir ve parmakla ortasi delinir.

*** Isitilmis yaga konur.Tava hafifçe sallanarak pembe renkte kizartilir.Fazla yagini almasi için kagit üzerine çikarilir.

*** Sonra suruba atilir.Birkaç kere karistirilip 5 dakika kadar bekletilir ve tabaga alinir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1203
favori
like
share
wampirella Tarih: 08.02.2008 08:34
ellerine saglık su-perisi cok seviyorum bu tatlıyı
Sindy Tarih: 25.11.2007 22:45
cokda lezzetli gorunuyolar, emegine saglik SU-PERISI
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 20:48
Ellerine sağlık , paylaşımın için de çok sağol
liamsi Tarih: 10.01.2006 01:15
Teşekkürler.Ellerine ,yüreğine sağlık.
masarac Tarih: 25.12.2005 17:15
teşekkür ederim juliet
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 01:39
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
SU-PERISI Tarih: 19.11.2005 23:57
eline emeğine sağlık
Kartanesi Tarih: 01.10.2005 07:13
DeNiZKiZi Tarih: 26.09.2005 16:40
Ellerine saglik