Malzemeler

1 adet esmer ekmek
1 adet portakal
2 adet tavuk göğüs fileto
1 çay kaşığı kişniş
1 çay bardağı tat mayonez
1 tatlı kaşığı köri
3 sap nane


Tarifi

Ekmeğin üzerini keserek kapak şeklinde çıkartın. İçini boşaltın.
Tavuk göğsünü haşlayıp, soğuduktan sonra iri parçalara ayırın.
Portakalın kabuğunu beyaz kısmıyla birlikte keserek soyun. Dilimledikten sonra zarlarını çıkarın.
Mayonez, köri, kişniş ve tavuk parçalarını karıştırın. Hazırladığınız tavuklu karışımı ekmeğin içine doldurduktan sonra, portakal dilimleri ve taze nane yapraklarıyla süsleyin.
Üzerini kapak gibi çıkardığınız ekmekle kapatın, alüminyum folyoya sarın. Buzdolabında 2 saat beklettikten sonra servis yapın.

alıntı

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1016
favori
like
share
balon_can Tarih: 16.07.2008 19:52
güzelll
SU-PERISI Tarih: 15.07.2008 13:05
Tariflerinin için ellerine saglık