Malzemeler :

1 su bardağı aşurelik buğday
3 su bardağı yoğurt
3 çorba kaşığı margarin
7 bardak et suyu
1 çorba kaşığı kuru nanae
1 soğan
tuz,kırmızıbiber

Hazırlanışı :
Aşurelik buğdayı ayıklayıp yıkayalım.
Tencereye koyalım ve bir iki taşım kaynattıktan sonra bir gün bekletelim.
Ertesi gün aşurelik buğdayı kendi suyuyla ve et suyu katarak tuzunu ayarlayarak pişirelim.
Bir tavaya yağı alalım.Yoğurdu ekleyip iyice çırpalım.
Çırparken ılık et suyunu ekleyelim.
Soğanı küçük küçük doğrayıp tavaya alalım hafifçe öldürelim.
Kırmızı biberi naneyi ekleyelim.
Bu sosu çorbanın üzerine gezdirelim.
Afiyet bal şeker olsun et olsun kan olsun can olsun

Etiketler:
firari18 firari18
Üyenin Yeni Konuları
Üyenin Populer Konuları
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 606
favori
like
share
illegalmage Tarih: 21.07.2008 00:27
ff ii güzel tşk.
SU-PERISI Tarih: 16.07.2008 00:15
Paylaşımınız için teşekkürler.