Gerekli Malzemeler:

350 g. Burgu Makarna,
100 g. rokfor peyniri,
100 ml. süt kreması,
bir tutam rendelenmiş eski kaşar,
1 su bardağı lor peyniri,
birkaç ceviz,
bir miktar tereyağı,
tuz,
karabiber.

Hazırlanışı:

Rokfor peynirini küçük parçalar halinde bölün. Tereyağını süt kreması ile birlikte bir tavada eritin. Rokfor peyniri ve lor peynirini tavaya ekleyip eriyene kadar bir tahta kaşıkla karıştırarak pişirin.

Tuz ve karabiberle tatlandırın. Burgu makarnayı aşağıda tarif edildiği şekilde pişirin ve tavaya ilave edip karışımı harmanlayın. Servis yapmadan önce üzerine eski kaşar ve ceviz serpin.

alıntı

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 424
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 22.08.2008 19:04
Cevizli hiç denememiştim,eline saglık Bir-Dost.
SvS_CoLdDaNCe!! Tarih: 16.07.2008 21:11
[COLOR="black"]emeqine saqlık