Malzemeler:

1 paket burgu makarna
1 demet ıspanak
2 su bardağı süt
3 adet yumurta
1 su bardağı rende beyaz peynir
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı rende kaşar
Tuz ve karabiber

Yapılışı:

Ispanak haşlanır, süzülür, robottan geçirilerek püre yapılır. Yumurta, süt, beyaz peynir, tuz ve karabiber iyice karıştırılır. Üzerine ıspanak püresi atılır, biraz daha karıştırılır.

Karışıma en son haşlanmış süzülmüş makarna eklenir.

Yağlanmış fırın tepsisine makarnalı karışım dökülür, düzeltilir. Üzerine rende kaşar serpilir. 180 derece sıcak fırında kaşarlar kızarana kadar pişirilir.


alıntı

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 611
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 22.08.2008 19:20
Eline saglık ıspanaklı da güzel olur.
SvS_CoLdDaNCe!! Tarih: 16.07.2008 21:00
[COLOR="gray"][COLOR="gray"][COLOR="gray"][COLOR="gray"][COLOR="gray"]başarılarının dewamını dilerrim
SvS_CoLdDaNCe!! Tarih: 16.07.2008 20:59
emeqine saqlık