İçindekiler

* 1 bağ kuşkonmaz
* 1 tatlı kaşığı tuz
* 1 tatlı kaşığı şeker
* 1 yemek kaşığı zeytinyağı

Hazırlanışı

1. Kuşkonmazların dışındaki kısmı bir sebze soyacağı yardımıyla soyun.
2. Kök kısmından 3-4 cm’lik bölümü kesin.
3. 20 dakika şekerli ve tuzlu suda haşlayın.
4. Yağlı kağıt serdiğiniz bir tepsiye dizin.
5. Zeytinyağını üzerlerine gezdirip kağıdı kuşkonmazların uçları açıkta kalacak şekilde üzerine kapatın.
6. Önceden ızgara konumunda 200 dereceye ısıtılmış fırında uç kısımları kızarana kadar yaklaşık 10 dakika pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 403
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 18.08.2008 09:29
Güzel tarifin için saol Nerqish,emegine saglık.